Un minor din judeţul Iaşi a fost arestat preventiv vineri de către judecători, după ce a fost acuzat că şi-ar fi violat fratele de numai trei ani.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni au solicitat vineri Judecătoriei Răducăneni admiterea propunerii de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui C.V.P., pentru comiterea infracţiunii de viol.

“În ziua de 26 iunie 2018, în jurul orei 12.45, în timp ce se afla în curtea locuinţei părinţilor săi, din satul Podu Hagiului, comuna Gorban, judeţul Iaşi, împreună cu membrii familiei, profitând de neatenţia acestora, a întreţinut un raport sexual anal cu fratele său, D.I.P., în vârstă de trei ani, în WC-ul din curtea casei, provocându-i leziuni care necesită 10-12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, a precizat vineri procurorul Daniel Turtureanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni.

Acesta a adăugat că, vineri după-amiază, instanţa a dispus faţă de minor măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă în cauză, iar, la finalizarea lor, anchetatorii vor lua măsurile care se impun.

Articolul precedentGeorge Ivașcu: Am venit prima oară la Iaşi, pentru a vedea unde este necesară alocarea de fonduri
Articolul următorUPDATE: Fată de 16 ani, găsită decedată într-o pădure din Iaşi!