Fiscul ieșean, prin intermediul Administrației pentru Contribuabili Mijlocii constituită la nivelul Regiunii (ACMR) Iași, organizează pe data de 27 septembrie o licitație pentru vânzarea bunurilor ce aparțin societății nemțene Pro Soft SRL.

Finanțele scot la vânzare un teren de 16.600 metri pătrați, cu un preț de pornire de 293.300 de lei, adică 63.760 de euro. Suprafața scoasă la vânzare este situată în localitatea Dobreni, în județul Neamț. Este a doua oară când se organizează procedura, după ce la prima tentativă nu s-au prezentat ofertanți.

„Invităm pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri să înștiințeze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. Cei interesați în cumpărarea bunurilor sunt invitați să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop și până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare. Pentru participarea la licitație, ofertanții depun, cu cel puțin o zi înainte de data licitației, următoarele documente: oferta de cumpărare, dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10 % din prețul de pornire a licitației”, sunt condițiile impuse de ACMR Iași.

Articolul precedentCreștere majoră a veniturilor din vânzarea biletelor la Ateneul Iași
Articolul următorSoţ şi soţie, puşi la plată după ce şi-au adresat cuvinte grele