Deputatul ieșean Silviu Macovei a declarat că va vota proiectul de buget pentru anul 2019 doar dacă vor fi prevăzute fonduri pentru A8.

„Am văzut proiectul de buget și reacțiile stârnite de acesta, mai ales în privința autostrăzii A8 cerută imperios de locuitorii regiunii nord-est. Acum sunt reacții emoționale, la cald. Îndemn la calm fiindcă acesta este doar proiectul de buget propus spre dezbatere publică. Pe lângă faptul că avem o lege de finanțare și construire a autostrăzii, am asistat personal la discuțiile cu conducerea partidului când am fost asigurați ferm că vor fi fonduri în acest an pentru autostrada Iași -Târgu Mureș”, a spus Silviu Macovei.

Deputatul PSD Iași a explicat care sunt opțiunile în perioada următoare: „Există, evident, posibilitatea depunerii de amendamente și eu voi fi unul dintre aceia care va susține și vota alocarea de fonduri pentru A8. Cu siguranță toți parlamentarii din toată regiunea de Nord-Est vor vota acest amendament căci autostrada A8 este vitală pentru milioane de români. Nu vreau să mă antepronunț cu privire la votul meu pentru întregul buget, însă îl voi vota doar cu fondurile prevăzute expres pentru A8.”

Articolul precedentMihai Chirica: „Proiectul de buget pe 2019 este o calamitate naturală!”
Articolul următorUPDATE: Poliţist ieşean, arestat din cauza drogurilor!