Consilierul județean liberal Marius Dangă a luat decizia de a se retrage din această calitate. Fost viceprimar al municipiului Iași, Marius Dangă și-a depus demisia motivat de apariția unei oportunități în carieră. Marius Danga a spus că demisia sa nu are legătură cu luptele politice din instituție.

„Decizia mea a venit strict din motive personale. Am o oportunitate de carieră interesantă, o oportunitate pe care vreau să o valorific. Motivele pentru care am demisionat din Consiliul Județean țin de faptul că nu vreau să fiu o persoană expusă, publică în noua situație“, a menționat Marius Dangă.

Pentru următoarea ședință de plen, liberalii din CJ trebuie să nominalizeze o altă persoană în locul lui Marius Dangă. Următorul pe lista liberalilor ieșeni este Cătălin Timofciuc, fratele lui Răzvan Timofciuc, consilier local PNL.

Marius Dangă a fost viceprimar al municipiuluI Iași între 2012 și 2014, iar ulterior a lucrat la Asociația pentru Dezvoltare Intercomunitară Euronest. Dangă a fost și șef al organizației municipale a PNL Iași.