Cinci copii din localitatea ieșeană Valea Seacă au fost transportați de urgență luni la Spitalul de Boli Infecțioase „Sf. Parascheva”. Minorii au suferit toxiinfecții după ce au consumat alimente alterate.

La Spitalul de Boli Infecțioase se aflau deja, internate, mama și bunica celor cinci copii, care au fost transportate la spital din aceeași cauză. Medicii le-au acordat îngrijiri medicale copiilor și urmează să stabilească cu exactitate cauza care a dus la producerea acestei toxiinfecții.

„A fost solicitată intervenția unui echipaj medical în localitatea Valea Adâncă, pentru a prelua cinci pacienți care au suferit, cel mai probabil, toxiinfecții alimentare. În acest timp, mama și bunica celor cinci copii erau internate la Spitalul de Boli Infecțioase Iași. Astfel, s-a solicitat intervenția unui echipaj de victime multiple, cu un asistent de la Ambulanță, care i-a transportat la Iași“, a declarat Diana Cimpoesu, coordonator al UPU-SMURD.

La sfârșitul săptămanii trecute, 14 elevi din comuna ieșeană Dolhești au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase, din cauza unor toxiinfecții alimentare. Aceștia au consumat produse alterate la petrecerea de sfârșit de an școlar. Dintre aceștia, 12 au necesitat internare.

Articolul precedentIeşeancă, în vizorul Poliţiei din cauza tutunului
Articolul următorFiul cel mic al lui Tudorel Toader, implicat într-un accident rutier