Noi declarații șocante făcute de ruși în direct la un canal de televiziune local. În cadrul unei emisiuni de dezbateri, parlamentarul rus, Alexei Juravliov s-a plâns de faptul că Europa nu a înghețat iarna asta și nici armata ucraineană nu a avut de suferit. Mai mult decât atât, acesta amenință că ucrainenii ar trebui să fie pedepsiți pentru că au atacat trei orașe. 

“Deci, prima zi de primăvară. Și ticăloșii aia din Europa nu au înghețat. Și nici forțele armate ucrainene. Ca să zic așa, Generalul Iarna nu și-a făcut treaba. 

Cât despre liniile noastre roșii, ca să zic așa, le-au forțat. Au forțat intrarea în Krasnodar și chiar și mai departe. 0,38

Este trist, bineînțeles, că oriunde te uiți acest lucru este inacceptabil. Ei trebuie să înțeleagă că este un atac asupra teritoriului nostru. Putem să spunem că au lovit Crimeea. 

Crimeea e una, dar ei au lovit și Krasnodar și Belgorod, unul după altul. Este timpul să fie pedepsiți corespunzător”, a afirmat Alexei Juravliov, în direct la un canal de televiziune. 

Articolul precedentCând va lovi seceta România. Cele mai afectate zone din țară
Articolul următorSĂRBĂTOARE 4 martie: Sfinți importanți pomeniți de calendarul ortodox – Pomenirea morților