Agenții din cadrul Secţiei VIII de Poliţie Rurală Leţcani au oprit, pentru control, pe DJ 280E, în comuna Rediu, un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani.

Întrucât șoferul mirosea a alcool, acesta a fost testat, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat Ioana Buştiucpurtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Conform acesteia, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Mai mult, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit, pentru control, pe o stradă din municipiul Iași un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din județul Brăila.

Întrucât şi acest șofer mirosea a alcool, el a fost testat, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Şi în această cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influența alcoolului.

De asemenea, agenții din cadrul Biroului Rutier şi Secţiei I de Poliţie Rurală Tomești au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani.

În urma verificării efectuate de polițiști în baza de date s-a constatat faptul că acesta figurează cu permisul de conducere reţinut.

Întrucât şoferul mirosea a alcool, el a fost testat, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi acest bărbat a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului, iar cercetările continuă”încheiat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Articolul precedentAmenzi pentru comercianți, înaintea Sărbătorilor de Iarnă
Articolul următorPetardele i-au adus un dosar penal