Polițiștii ieşeni au intervenit la 90 de incidente, majoritatea sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Au fost date 232 de amenzi, în cuantum de 56.618 lei, iar, în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate, au fost sesizate 29 de infracțiuni.

Astfel, au fost organizate cinci acțiuni și s-a intervenit la 90 de incidente, dintre care 81 au fost sesizate prin 112.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării opt permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au acționat în municipiul Iași, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Au fost date 45 de amenzi, în cuantum de 9.135 de lei. Au fost reținute trei permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare. Totodată, au fost testate cu aparatul etilotest opt persoane.

De exemplu, un tânăr de 28 de ani, din comuna Miroslava, a fost amendat cu 580 de lei, fiindu-i reținut şi permisul, deoarece, în timp ce conducea un autoturism pe strada Silvestru, nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului. 

Articolul precedentFemeie jefuită într-o farmacie
Articolul următorSpectacol dedicat „Zilei Culturii Naționale“ și poetului Mihai Eminescu, la Teatrul Național