Magistrații ieșeni au respins definitiv apelul formulat de prefectul Marian Șerbescu în cazul ordinului emis, de vacantare a postului de consilier local și, implicit, al celui de viceprimar, deținut de Gabriel Harabagiu.

Amintim că prefectul Marian Şerbescu le-a solicitat recent magistraţilor din cadrul Curţii de Apel Iaşi să dispună anularea sentinței prin care s-a hotărât suspendarea ordinului de vacantare a postului de consilier local ocupat de către Harabagiu.

„Întotdeauna am avut încredere în Justiția română și, iată, instanțele de judecată au oprit încercarea de intruziune brutală a politicului în buna funcționare a administrației publice“, a menţionat după prima sentință Gabriel Harabagiu. Acesta a adăugat că a obţinut suspendarea ordinului.

În urmă cu câteva lunni, după excluderea din PSD a lui Gabriel Harabagiu, prefectul de Iaşi a semnat ordinul de vacantare a postului de consilier local ocupat de acesta şi, implicit, vacantarea postului de viceprimar.

Gabriel Harabagiu a dat în judecată Partidul Social-Democrat (PSD). Acesta a solicitat Tribunalului Iaşi anularea actului administrativ prin care s-a luat decizia de excludere a sa din PSD.

În luna februarie a acestui an, PSD a decis excluderea din cadrul formațiunii a viceprimarului Gabriel Harabagiu, dar și a primarului Mihai Chirica.

Articolul precedentAmendat în trafic, pentru un motiv banal
Articolul următorCe a pățit după ce şi-a alungat nevasta de acasă!