Formația Politehnica Iași a obținut trei puncte extrem de importante în deplasare, în compania echipei Chindia Târgoviște, scor 2-0 (1-0). Fără a face un meci strălucit și pe o căldură sufocantă, ieșenii au luat trei puncte extrem de importante în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Începutul de joc este echilibrat și prima ocazia de gol vine în minutul 9, când Rusu reține greu șutul lui Bic. Portarul ieșean degajează în Neguț, dar are noroc și mingea trece peste bară.

Dpă numai patru minute vine deschiderea scorului. Cristea insistă la o minge în banda stângă, centrează în careu și Luckassen înscrie cu capul, din interiorul careului.

Gazdele domină steril, dar ocaziile vin tot la poarta lui Aioani. În minutul 32, Horșia reia de la marginea careului, dar Aioani scapă fără gol, iar cinci minute mai târziu Luckassen nu ajunge la o pasă trimisă bine de Horșia.

După pauză, gazdele încep tare și, în minutul 52, Cabral se remarcă după o acțiune bună a lui Neguț.

Ieșenii cedează deliberat terenul și în minutul 66 Berisha trage în Rusu, după o centrare bună a lui Rață. După numai două minute, Cristea poate decide soarta meciului, dar trimite slab, din interiorul careului.

Gazdele presează pe final de meci, atacă cu toate liniile și lasă spații mari în defensivă. În minutul 90, Cristea trimite perfect pentru Chacana, care intră în careu, îl driblează pe Aioani și înscrie pentru un 2-0 care duce Iașul pe locul 11, deasupra liniei barajului.