Formația Politehnica Iași s-a impus în această seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), în fața echipei Dinamo București și, pentru cel puțin o zi, este lider în Liga I. Elevii lui Mihai Teja și-au dominat adversarul la toate capitolele și s-au impus mai ușor decât o arată scorul.

Ieșenii își iau tare adversarii și, în minutul 6, Cristea nimerește bara. La faza imediat următoare, Hațiegan trage peste poartă, de la distanță.

Dinamoviștii nu fac față presiunii și ieșenii deschid scorul în minutul 21. Centrarea perfectă a lui Cristea, din lovitură liberă, de pe stânga, este reluată cu capul în poartă de Breeveld.

După alte 10 minute gazdele își dublează avantajul. Hațiegan centrează perfect de pe dreapta și Horșia reia în poartă din interiorul careului.

Replica oaspeților vine de-abia în minutul 37, când Rusu se remarcă la șutul lui Popa, din interiorul careului.

După pauză, Platini are șansa de a închide definitiv jocul, însă Sin îi fură balonul în momentul șutului spre poarta goală, după ce în prealabil mijlocașul ieșenilor îl driblase pe portarul dinamovist.

Dinamoviștii domină steril, însă mai aproape de gol sunt tot gazdele, Devesa trimițând pe lângă din poziție foarte bună.

Se termină 2-0 pentru ieșeni, care pot pune în ramă clasamentul care îi arată în acest moment pe primul loc în clasament.