Formația Politehnica Iași a confirmat forma bună din ultimele etape și a obținut un nou succes. Vineri seară, elevii lui Flavius Stoican au ob’inut o victorie importantă, scor 1-0 (1-0), pe teren propriu, în fața echipei Dinamo București.

În fața unui adversar măcinat de scandaluri interne, ieșenii au făcut un meci bun și s-au impus mai ușor decât o arată scorul final.

După 20 de minute de tatonare, în care ambele echipe au părut mai interesate să nu ia gol decât să atace, ieșenii au început să pună presiune pe adversar și Sin și-a trecut în cont prima ocazie de gol. La cealaltă poartă, Subotic nu a ajuns o minge centrată de Popovici.

Cu șapte minute înainte de pauză, Flores a pătruns pe partea dreapta, a trecut de Grigore și a șutat pe sub Penedo.

După pauză, oaspeții au încercat să revină în joc și Hanca a trecut pe lângă egalare.

În minutul 70, Flores putea tranșa definitiv soarta meciului, însă Penedo a scos greu șutul mijlocașului lui Stoican. După alte zece minute, a venit rândul lui N’Dongala să-l pună la încercare pe Penedo, care a respins greu execuția din lovitură liberă.

Cea mai mare ocazie de gol a oaspeților a venit de-abia în minutul 83, când Hanca a șutat puțin peste poartă, din interiorul careului, la o fază prelungită de atac a dinamoviștilor.

Articolul precedentPeste 8.000 de ieşeni şi-au găsit joburi prin AJOFM
Articolul următorPedepsit după ce a vrut să facă MOARTE de om