Formația Politehnica Iași continuă forma extraordinară arătată în debutul campionatului și se impune în această seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), în echipei FCSB.

Începutul de meci este echilibrat, cu ocazii la ambele porți. Mai întâi, Rusu se reține mingea trimisă cu capul de Gykiewicz, în minutul 3, pentru ca la faza următoare Vlad să fie atent la execuția lui Andrei Cristea.

Odată cu trecerea timpului, ieșenii joacă din ce în ce mai curajos și după câteva contratacuri periculoase deschid scorul în minutul 41, prin Frăsinescu. Fundașul ieșenilor înscrie cu capul, după o lovitură liberă executată de Andrei Cristea.

După pauză, FCSB pune presiune pe careul ieșean, iar Tănase transformă penalty-ul acordat după un fault a lui Rusu. De remarcat, totuși, că la faza premergătoare loviturii de pedeapsă Ovidiu Popescu scăpase mingea în afara terenului.

Ieșenii nu resimt șocul primirii golului și după ce Loshaj șutează puțin peste, mijlocașul albanez își reglează tirul și înscrie pentru 2-1 în minutul 73.

Finalul aparține gazdelor, care își trec în cont câteva ocazii bune de a marca, însă ieșenii își trec în cont prima victorie în deplasare în fața FCSB.