Astăzi vremea se va încălzi semnificativ, devenind deosebit de caldă, dar în majoritatea zonelor vântul va avea intensificări. Temperaturile maxime vor fi cu peste 10 grade mai mari decât în mod normal la această data în multe zone şi se vor încadra în general între 9 şi 19 grade Celsius.

În majoritatea zonelor vântul va avea intensificări cu viteze de peste 60 km/h. Izolat, în sudul Transilvaniei şi nordul Moldovei rafale vor depăși chiar și 80 km/h. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi ploi slabe în nordul, centrul şi nord-estul țării. Temperaturile maxime vor fi cu peste 10 grade mai mari decât în mod normal la această data în multe zone şi se vor încadra în general între 9 şi 19 grade Celsius.

La munte vremea se va încălzi semnificativ, devenind mai caldă decât normalul perioadei, însă la altitudini de peste 1700 m vântul va avea intensificări puternice cu rafale ce vor depăşi 110 km/h.Valorile termice nu vor avea variații semnificative față de ieri astfel că la Semenic se vor înregistra 4 grade, iar maxima de 6 grade va fi la Sinaia și Stâna de Vale. 

În București vremea se va încălzi, astfel că temperatura maximă va fi de 18, chiar 19 grade. Cerul va fi variabil, însă vântul va avea intensificări temporare, cu rafale de 40…50 km/h.

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: Puterea trebuie să se întoarcă la noi, comenzile să fie în totalitate ale Bucureștiului
Articolul următorBobby Păunescu, despre interviul cu Elena Udrea: „Faptul că cineva dă un sac întreg de informații este un curaj incredibil”