Vremea în data de 22 februarie este mult peste media acestei perioadele.

Astăzi vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obişnuit, deşi valorile termice vor scădea uşor, mai ales în jumătatea de nord-est a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade în nordul Moldovei si 19 în vestul şi sudul Olteniei. Cerul va fi variabil în regiunile sud-vestice şi va ploua slab pe timpul zilei în Transilvania şi Moldova, iar spre seară, izolat vor fi precipitații şi în Muntenia şi Dobrogea.

În București vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod normal, temperatura maximă, la amiază va fi de 15, cel mult 16 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară, iar vântul va sufla slab şi moderat.

La munte cerul va avea înnorări temporare şi local vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla moderat, cu uşoare intensificări pe creste, iar valorile termice vor fi comparabile cu cele de ieri și vom avea 3 grade la Sinaia, 4 la Predeal, iar maxima de 7 grade se va înregistra la Stâna de Vale. 

Articolul precedentBOMBELE din cămară: 8 alimente care se strică înainte să expire termenul de pe ambalaj. Aruncă-le înainte să îți afecteze sănătatea!
Articolul următorSărbătoare 22 februarie – Zi aliturgică în calendarul ortodox – Ce înseamnă acest lucru