Studenții de anul I sunt așteptați la Iulius Mall, în perioada 15 – 18 octombrie 2018, la „Zilele Bobocului Ieşean”. Aflat la a treia ediţie, evenimentul promovează, în rândul tinerilor, modalităţile de petrecere a timpului liber în mod constructiv, precum şi educaţia non-formală.

Întâlnirile cu „bobocii” vor avea loc de luni până joi inclusiv, în intervalul orar 16:00 – 20:00, la etajul întâi al Iulius Mall, zona magazinului Koton. Vor fi prezente 10 organizaţii studenţeşti de la Universitatea „Gheorghe Asachi” din Iaşi, care vor promova viaţa de student şi activităţile în care se pot implica tinerii făcând parte din aceste asociaţii. Totodată, îi vor provoca pe studenţi să participe la activităţi specifice facultăţii pe care o urmează. La eveniment vor participa şi cluburile Casei de Cultură a Studenţilor şi ale altor parteneri, de unde tinerii pot afla cum îşi pot petrece timpul liber într-un mod creativ.

Vizitatorii vor fi premiaţi dacă vor vizita standurile asociaţiilor şi vor colecţiona stickere de la fiecare expozant pe „Carnetul de Voluntar”, pe care îl vor primi la intrarea în zona respectivă. Pentru a obţine stickerul, tinerii vor fi invitaţi să ia parte la jocuri, sesiuni de informare şi diverse activităţi practice.

De la eveniment nu va lipsi muzica pe placul studenţilor. În fiecare seară, de la ora 18:00 vor avea loc concerte tematice: luni – Cosmin Vaman şi Alexandra Andrei; marţi – Cezar Popescu; miercuri – Adi Bezna; joi – Ciprian Cotruţă. Proiectul „Zilele Bobocului Ieşean” este finanţat de Primăria Municipiului Iaşi şi organizat de Asociaţia Liga Studenţilor “ETH” din Iaşi, în parteneriat cu Universitatea „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Casa de Cultură a Studenţilor şi Iulius Mall.

Articolul precedentSe redeschide Salonul de Literatură Junimea
Articolul următorS-a încheiat pelerinajul religios, racla a fost dusă înapoi în catedrală