Sărbătorile Iaşului se încheie astăzi cu un concert şi foc de artificii la Palatul Culturii. Începând cu ora 17.00, Holograf, Compact, Delia, Nicoleta Nucă, Bună seara, prieteni!, Dya, Alexia şi Matei vor urca pe scena amplasată între liniile de tramvai şi strada Anastasie Panu. Acesta este şi motivul pentru care tramvaiele şi autobuzele care au traseu pe aici (şi nu numai) vor fi deviate.

Astfel, autobuzele 28 şi 41 vor circula pe strada Sf. Lazăr, iar tramvaiele 1 şi 13 vor merge prin zona Tudor Vladimirescu. Din acest motiv, tramvaiul 8 nu va mai circula în a doua parte a zilei de luni. În acelaşi interval, tramvaiul 9 va fi înlocuit cu autobuzul 9. Pe de altă parte, străzile G.M. Cantacuzino (în spatele Catedralei Mitropolitane) şi, parţial, Sf. Andrei vor rămâne închise.

Astăzi este ultima zi şi pentru Târgul de Toamnă, organizat în zona din jurul Halei Centrale, respectiv Sărbătoarea Vinului, Târgul de Blănuri (Aleea cu castani, str. Costache Negri), dar şi pentru Târgul Meşteşugarilor (Pietonal).

Articolul precedentSe strâng semnături pentru Autostrăzile A7 și A8
Articolul următorCondamnat la 23 de ani, pentru trafic de droguri