Un doctor a fost amendat de magistrații ieșeni, după ce a fost acuzat că a votat de două ori la alegerile prezidențiale din 2014. 

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au decis amendarea penală a medicului Loredana Simion cu suma totală de 2.900 de lei, cu amânarea pedepsei, pentru fraudă la vot și fals în declarații. Decizia nu este definitivă.

Recent, procurorii au decis trimiterea în judecată a medicului stomatolog Loredana Simion, pentru fraudă la vot şi fals în declaraţii.

Oamenii legii au precizat că medicul Loredana Simion (27 de ani), originar din Galați, care acum activează în cadrul unui cabinet de profil din Iaşi, ar fi votat de două ori la alegerile din anul 2014, pentru Preşedinţie.

Inculpata Simion Loredana, medic stomatolog acum, fostă studentă la Stomatologie la acea dată, a votat de două ori pentru alegerea Preşedintelui României. Astfel, aceasta a votat o dată în Iaşi, iar a doua oară – în Galaţi. De asemenea, în Galaţi a dat o declaraţie pe propria răspundere cum că nu ar mai fi votat. A reieşit că aceasta dorea neapărat ca o persoană să ajungă Preşedintele României, dar nu ştim despre ce persoană este vorba”, au menționat procurorii.

Acesta e doar al treilea caz în care o persoană este trimisă în faţa instanţelor ieşene sub acuzaţia de fraudă la vot.

Articolul precedentPensionarii ieșeni nu mai pică în “plasa” escrocilor
Articolul următorȘofer sancționat de Poliție: uite de ce!