Agenţii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Iași, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase şi Secţiei III de Poliţie Rurală Popricani, împreună cu reprezentanți ai Direcţiei Silvice Iași, au acţionat în comuna Țigănași, pentru combaterea faptelor de comerț ilicit și asigurarea unui climat corespunzător de siguranță publică.

Au fost verificați 18 agenți comerciali și au fost legitimate 36 de persoane. Au fost date 33 de amenzi, în cuantum de 20.720 de lei. Totodată, au fost confiscați 881 de lei și bunuri în cuantum de 326 de lei.

Astfel, o femeie de 53 de ani, din municipiul Iaşi, a fost amendatădeoarece a comercializat produse nealimentare în comuna Ţigănaşi fără a avea afişate preţurile de vânzare.

Mai mult, un bărbat de 47 de ani, din județul Botoşani, a fostamendat deoarece a comercializat produse alimentare în comuna Țigănași fără a introduce în casa de marcat sumele de bani încasate. Totodată, s-a dispus confiscarea a 309 lei.

În plus, o femeie de 48 de ani, din județul Botoşani, a fost amendatdeoarece a oferit spre vânzare un cal fără a avea acte sanitar-veterinare prevăzute de legislaţia în vigoare.

Articolul precedentChirica, la Asocierea „Moldova se Dezvoltă”
Articolul următorVal de șoferi inconștienți pe șoselele din Iași