Un bărbat în vârstă de 29 de ani, din judeţul Iaşi, a ajuns luni în stare gravă la spital, după ce ar fi fost lovit de către un cal.

Conform medicilor ieşeni, bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice şi s-ar fi apropiat de animal, moment în care ar fi fost lovit de acesta din urmă.

“Pacientul a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei, un traumatism cranio-facial şi epistaxis anterior bilateral. După efectuarea computer-tomografului, acesta a fost dirijat către Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, cu observaţia fractură de bază de craniu, contuzie geniană dreapta, fractură de perete anterior şi lateral sinus maxilar bilateral, cu hemosinus”, a declarat luni prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonatoarea UPU-SMURD Iaşi.

Conform acesteia, la spital a mai ajuns ieri un bărbat de 30 de ani, după consum de alcool. Acesta a fost adus de echipajul de prim-ajutor cu o plagă tăiată (tablă) laterocervicală inferioară stânga, extinsă cervical posterior şi sângerandă. El a fost internat în Clinica ORL a Spitalului “Sfântul Spiridon”, din Iaşi, urmând a fi operat.

Tot la spital a ajuns luni şi T.P., un bărbat de 63 de ani din localitatea Dobrovăț, după ce ar fi fost lovit, de asemenea, de un cal. Acesta a suferit un traumatism abdominal sever, cu abdomen acut chirurgical, fiind internat în Secţia de Chirurgie a unităţii medicale şi dus direct în sala de operație.

 

Articolul precedentTRAGEDIE: Fetiţă de 2 ani, moartă după ce a băut lapte
Articolul următorEx-prefectul de Iaşi, condamnat cu executare pentru că ar fi refuzat să muncească în folosul comunităţii