În urma unor sesizări primite la Consiliul Județean privind activitatea medicală la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Sf. Maria”, președintele CJ, Maricel Popa a făcut ieri o vizită la această unitate medicală.

Concluziile nu au fost deloc pe placul lui Popa, care a adeclarat că sunt probleme mari și că a constatat o lipsă de interes din partea managerului Radu Terinte.

„Am vrut să văd dacă plângerile aparținătorilor pacienților internați aici sunt întemeiate. Sunt probleme grave la această unitate medicală, începând de la cazare și până la serviciile medicale și nu mă refer aici la calitatea actului medical, ci la aparatura de care specialiștii dispun. Toate aceste probleme se vor încheia. Spitalul va intra în curând în lucrări de reabilitare. Este spre finalizare procedura de licitație pentru stabilirea câștigătorului care se va ocupa de refacerea clădirii și sper că nu va mai trece mult timp până când vor demara efectiv lucrările. Îmi doresc ca acest spital să se ridice la cele mai înalte standarde de calitate, să reușim și aici ceea ce am reușit să facem la Spitalul de Neurochirurgie sau la Maternitatea Cuza Vodă. Dar pentru toate acestea este nevoie și de interesul celor care conduc acest spital”, a spus Maricel Popa.

Articolul precedentCompania de Transport Public Iași, votată „cea mai bună companie de transport public local a anului 2019“
Articolul următorParcări din fonduri private pe strada Mușatini și la UMF Iași