Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Iași au fost solicitați în ultimele zile să intervină în mai multe situații petrecute în județ.

Pompierii ieșeni au intervenit atât în municipiu, cât și în alte localități la stingerea unor incendii. În plus, aceștia au intervenit și în alte situații.

„Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în localitatea Gropnița pentru stingerea unui incendiu produs la o magazie particulară de materiale. Au ars aproximativ 150 de metri pătrați de acoperiș din lemn, cu învelitoare din tablă, 3 tone lemne de foc, 20 metri liniari de scândură. Au mai ars 10 metri liniari de grindă din lemn și s-au degradat aproximativ 10 tone lemne de foc, 20 de coli din tablă, 15 metri liniari de grindă din lemn și aproximativ 150 de metri pătrați de tablă aferentă acoperișului. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise”, au arătat reprezentanții ISU Iași.

Articolul precedentLicitația pentru modernizarea zonei de agrement C.A. Rosetti se reia. În joc sunt 1,4 milioane de euro
Articolul următorCe investiții va face UMF Iași anul viitor. Sunt sume mari în joc