Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat şi predat autorităților competente un bărbat cu dublă cetățenie, pe numele căruia era emis un mandat de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic cu substanţe interzise, pe teritoriul Italiei.

În data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 11.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat S.C., cu cetăţenie română şi R.Moldova, în vârstă de 44 de ani, cu un autoturism înmatriculat în Romania.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat faptul că pe numele bărbatului este emis, din data de 24.01.2020, de către autorităţile italiene, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic cu substanţe interzise, pe teritoriul Italiei.

Persoana a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Iaşi, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Articolul precedentS-a gândit să dea spargere la o casa parohială din Iași! N-ai să crezi ce a furat
Articolul următorCiprian Paraschiv: ”Am obiective fixate pe termen scurt, mediu și lung”