Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit pe şoseaua Iași – Voinești, pentru stingerea unui incendiu la un autoturism.

A ars autoturismul în proporție de aproximativ 90%. Cauza probabilă a fost folosirea intenționată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul. 

De asemenea, Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit în satul Coada Stâncii, din comuna Ungheni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă.

Au ars acoperișul casei, construit din astereală de lemn și acoperit cu azbest și tablă, pe o suprafață de aproximativ 40 mp, aproximativ 100 de kilograme de materiale textile, instalația electrică, un pat, un dulap și o ușă.

Incendiul s-a propagat la locuința învecinată, unde a ars acoperișul tip șarpantă, astereală din lemn și învelitoare din tablă pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătraţi.

Cauza probabilă a incendiului a fost un cablu, conductor defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

Mai mult, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în localitatea Tătăruși, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă.

Au ars aproximativ doi metri liniari grindă din lemn și s-a deteriorat tavanul pe o suprafață de aproximativ trei metri pătraţi. Cauza probabilă a incendiului a fost un coș de fum amplasat ori neprotejat termic față de materialele combustibile. 

Articolul precedentGALERIE FOTO: Copil și gravide, preluați cu șenilata din cauza ninsorilor
Articolul următorConcert extraordinar la Casa Studenţilor