În perioada 20-23 iunie, pe pârtia de schi de la Iaşi, va avea loc a patra ediţie a Festivalului Rocanotherworld, o manifestare lansată în memoria lui Ioan Dan Niculescu. Rocanotherworld 2019 se va întinde pe 4 zile de concerte, 3 seri de muzică electronică și două locații în aer liber: Pârtia de Schi și Parcul Expoziției.

„Ne dorim atât susținerea artiștilor din diverse sfere de activare, cât și creșterea conștientizării problemelor actuale ale societății și sporirea implicării comunității în rezolvarea sustenabilă a acestora. Pârtia de schi, un spațiu care găzduiește neobosit evenimente an de an, este principala cauză de anul acesta”, au spus organizatorii.

Esența Rocanotherworld se găsește în dorința fiecăruia de a fi parte din ceva mai mare, iar aceasta este rezumată prin următoarele trei principii: Be CURIOUS (fii curios să descoperi lucruri noi, oameni noi, artă nouă, modalități noi de exprimare), Be DIFFERENT (fii diferit de majoritatea, afirmă-ți unicitatea alături de alți oameni care împărtășesc aceeași viziune, cea a unui oraș cultural, artistic, verde) şi Be for OTHERS (ce faci pentru tine rămâne pentru tine, ce faci pentru alții rămâne forever).

Festivalul Rocanotherworld a debutat în anul 2016 și l-a avut ca inspirație pe Ioan Dan Niculescu („Roca”) — designer, călător, DJ, gurmand, antreprenor și deschizător de suflete.