Două eleve de 14 ani şi mama uneia dintre acestea au fost accidentate vineri dimineaţă în localitatea ieşeană Bălţaţi, cele trei ajungând la spital. 
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi au precizat vineri că, în localitatea Bălţaţi a avut loc un accident rutier cu trei victime.
“Şoferul unui autoturism care se afla în depăşirea altui vehicul, în localitatea Bălţaţi, a acroşat trei persoane, respectiv două minore în vârstă de 14 ani şi o femeie de 38 de ani, din informaţiile deţinute aceasta din urmă fiind mama uneia dintre cele două fete. În urma impactului, una dintre minore a suferit leziuni mai grave, în sensul că a suferit o fractură la picior, iar celelalte două victime au suferit leziuni, dar mai puţin grave. Conform colegilor care s-au deplasat la faţa locului, victimele mergeau în mod regulamentar. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero”, au precizat reprezentanţii IPJ Iaşi.
Potrivit acestora, în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă.
Articolul precedentPatru morţi din cauza virusului West Nile, în Iaşi
Articolul următorPeste 8.000 de ieşeni şi-au găsit joburi prin AJOFM