Un individ s-a ales cu o pedeapsă din partea magistraților ieșeni, după ce a fost acuzat că ar fi încercat să omoare o femeie cu un cuțit de bucătărie.

Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au dispus condamnarea lui Constantin D. la trei ani și patru luni de închisoare, pentru tentativă la omor.

“Instanța ia act că persoană vătămată nu s-a constituit ca parte civila in cadrul prezentului proces penal. Dispune confiscarea de la inculpat a bunului folosit de catre acesta la savarsirea infractiunii, respectiv un cutit de bucatarie (cu lama zimtata de 12 cm lungime, latime 2 cm si o lungime totala de 30 cm)”, au precizat magistrații ieșeni. Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, la mijlocul lunii februarie a acestui an, între Constantin D. și victimă a izbucnit un conflict spontan, moment în care acesta ar fi pus mâna pe un cuțit și ar fi înjunghiat-o pe femeie.

După incident, victima a fost transportată de o ambulanță la spital, iar medicii care au tratat-o au considerat că viața ei a fost pusă în pericol de leziunile suferite.

De asemenea, la scurt timp, individul a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv pentru tentativă la omor.

 

Articolul precedent“Pirat” dibuit de agenți: transport de persoane fără autorizație
Articolul următorConcerte în cartiere, în această săptămână