Procurorii ieșeni au dispus trimiterea în judecată a lui Gabriel, Dănuț, Ferdinant și a Lăcrămioarei Stănescu, precum și a Iuliei Maria Pop (fostă Weber și Ilincăi).

De asemenea, în fața instanței vor ajunge și societățile comerciale Deny Util SRL, Industrial Gabriel SRL și Transmetal SRL. În același timp, parte civilă în această cauză este Direcția Generală a Finanțelor PUblice Județene Brașov.

Printre acuzațiile aduse de către anchetatori se numără cele de evaziune fiscală și complicitate la comiterea acestei infracțiuni.

Conform procurorilor ieșeni, în urmă cu câteva luni, după unele tranzacții comerciale, acuzații ar fi încercat să păcălească statul român. Oamenii legii au decis trimiterea cauzei la Tribunalul Iași, instanță care urmează a stabili primul termen de judecată, precum și ce se va întâmpla în continuare cu acest dosar.

De remarcat este faptul că, de la începutul acestui an, anchetatorii au efectuat mai multe percheziții în diferite dosare ce priveau comiterea infracțiunii de evaziune fiscală.

Articolul precedentPrins băut la volan
Articolul următorProiectul pentru UPU Sfânta Maria, admis la precontractare