Președintele Politehnicii Iași, Adrian Ambrosie, a declarat că își dorește ca elevii lui Flavius Stoican să își ia revanșa în fața formației FC Viitorul după ce sezonul trecut a pierdut de patru ori în fața grupării lui Gheorghe Hagi.

„Avem de luat o revanșă în faţa Viitorului şi sperăm să rupem tradiţia rezultatelor negative din ultimul an. Întâlnim o echipă care ne-a învins de patru ori în sezonul trecut şi avem ocazia în această lună să obţinem două rezultate bune, mai întâi în campionat, apoi în optimile Cupei României. Ne dorim un arbitraj bun, pentru că este un meci important, cu implicaţii la play-off”, a spus Adrian Ambrosie.

Oficialul formației ieșene mizează pe evoluțiile bune de până acum de pe teren propriu: „Îm acest campionat, după fiecare înfrângere din deplasare am revenit cu o victorie pe teren propriu. Aşa s-a întâmplat după eşecurile cu Sepsi şi Dunărea Călăraşi şi sunt convins că vom reuşi acest lucru şi după insuccesul de la Mediaş. Echipa se mobilizează altfel pe teren propriu. Suntem neînvinşi acasă în acest sezon, avem trei victorii şi o remiză și va fi foarte greu pentru orice adversar să ia puncte la Iaşi.“

Partida Politehnica Iași – FC Viitorul va avea loc astăzi, de la ora 21.00.

Articolul precedentIeșenii pot depune cereri pentru ajutoare de încălzire
Articolul următorȘeful Consiliului Județean Iași îndeamnă oamenii să meargă să voteze „Da“ la Referendum