Alegerile pentru desemnarea unei noi conduceri a organizaţiei judeţene a PSD Iaşi nu vor mai avea loc pe 5 octombrie, ci, cel mai probabil, la sfârşitul lunii viitoare.

Decizia a venit în urma şedinţei Comitetului Executiv Naţional de vineri. Amânarea a fost decisă în contextul referendumului pentru redefinerea căsătoriei.

În schimb, potrivit șefului interimar al PSD Iasi, Maricel Popa, vor avea loc, în următoarele săptămâni, conform unui program stabilit deja în filială, alegerile la nivelul organizaţiilor locale (comunale şi orăşeneşti), inclusiv la nivelul organizaţiei municipale Iaşi (29 septembrie).

Luptă Popa – Câtea

Alegerile pentru şefia PSD Iaşi se anunţă interesantă în condițiile în care deputatul Vasile Câtea l-a criticat dur pe Popa și a anunțat că va candida și el pentru conducerea filialei locale.

„Despre colegul meu, Vasile Cîtea, nu vreau să comentez prea multe lucruri. Înțeleg că a intrat în febra alegerilor interne, dar îl rog să nu transmită public lucruri neadevărate, așa cum a încercat înaintea acestui Comitet Executiv Național. Domnia sa a fost sportiv de performanță și ar trebui să știe că orice competiție se câștigă prin muncă și realizări, nu prin intoxicări, care nu fac decât să scadă nivelul unei dezbateri politice interne, pe care o dorim cât mai aplicată pe proiecte“, a spus Maricel Popa.

Articolul precedentÎncasări mai mari la Ateneu
Articolul următorAmenzi de peste 100.000 de lei, date în câteva ore pe străzile din Iași