Manifestările culturale de amploare şi foarte diverse, de la lansări de carte la expoziții de artă, de la premiere de teatru la proiecții de film, de la evenimente dedicate Centenarului Marii Uniri, la foarte mulți invitați extraordinari, se reflectă şi în graficul economic al Ateneului ieşean.
Astfel, instituţia de cultură din Tătăraşi a înregistrat o creștere a încasărilor de 154% în anul 2018 comparativ cu perioda ianuarie – august a anului 2017, o creștere a încasărilor de 535% față de anul 2016 și de 255% față de anul 2015.
Se poate observa, astfel, o creștere de 164% pentru luna august 2018, cea mai mare creștere a încasărilor din acest an fiind de 191%, în luna Iunie (comparație cu aceleași luni ale anului 2017).
Datorăm aceste rezultate publicului nostru din ce în ce mai numeros pentru care, în semn de mulțumire, în luna septembrie Ateneul a jucat şi va juca în întregul oraș, în locuri mai mult sau mai puțin neconvenționale, din dorința de a fi cât mai aproape de spectatori”, a declarat Andrei Apreotesei, directorul Ateneului din Iaşi.
Articolul precedentŞosea din Iași închisă pentru a bate mingea copiii
Articolul următorAlegeri amânate la PSD Iași