Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat o persoană bănuită de comiterea infracțiunii de înșelăciune prin metoda „Accidentul”. 

Astfel, anchetatorii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat o tânără în vârstă de 23 de ani, din municipiul Iași, bănuită de comiterea infracțiunii de înșelăciune prin metoda „Accidentul”.
„Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că aceasta, împreună cu o altă tânără din municipiul Iaşi, folosindu-se de nume sau calități oficiale, ar fi contactat-o telefonic pe o femeie în vârstă de 87 de ani, i-ar fi spus că fiul ei ar fi provocat un accident rutier și i-ar fi cerut bani pentru ca acesta să nu fie reținut, prejudiciul total cauzat fiind în valoare de 24.000 de lei”, a declarat ieri Ioana Buștiuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.
Oamenii legii au mai precizat faptul că, pe baza probatoriului administrat în cauză, tânăra în vârstă de 23 de ani, bănuită de comiterea infracțiunii de înșelăciune prin metoda „Accidentul” a fost reținută de către oamenii legii pentru 24 de ore, fiind introdusă în Arestul din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.
„Ulterior, tânăra în vârstă de 23 de ani a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătorie și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea ei preventivă pentru 30 de zile, aceasta fiind reintrodusă în arest. Cercetările continuă în acest caz, pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a încheiat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.
Articolul precedentTrimis la temniță pentru că și-ar fi omorât propriul copil
Articolul următorAproape 1.000 de joburi disponibile pentru șomerii ieșeni