Fulgii de zăpadă anunță deschiderea patinoarului de la Palas. Şi în acest an, în parcul ansamblului se deschide principala atracție a iernii, Palas Ice. Cel pentru adulţi şi copii se va inaugura astăzi, iar patinoarul dedicat exclusiv celor mici, unde pot lua și lecţii de la instructori specializaţi, va fi funcţional în curând.

Sesiunile de patinaj la Palas Ice vor fi posibile de luni până joi, în intervalul orar 12.00 – 21.30, iar vinerea, distracţia se prelungeşte până la ora 23.30. Cine vrea să îşi petreacă ziua de sâmbătă pe gheață, o poate face de la 10 dimineaţa până la ora 23.30. Duminica, patinoarul este deschis în intervalul orar 10.00 – 21.30.

Pentru o oră şi jumătate de dans pe gheaţă, tariful este același ca anul trecut, de 10 lei pentru copii şi 17 lei pentru adulţi. Dacă ești cu adevărat pasionat și ți-ai propus să patinezi toată iarna, ai la dispoziție abonamente, cu prețuri care pornesc de la 70 de lei. Iubitorii de mișcare al căror echipament este incomplet pot închiria patinele de la Palas Ice, cu 14 lei.

Articolul precedentProtest în Piaţa Unirii de Ziua Națională
Articolul următor1.000 de stejari au fost plantați în noul Parc Memorial „Ciurea 1917”