Agenții din cadrul Secției I de Poliție au fost sesizaţi de către o femeie de 74 de ani, din Iași, cu privire la faptul că ar fi fost contactată telefonic de persoane necunoscute, care ar fi pretins a fi medici şi, sub pretextul că fiica sa și ginerele ar fi fost victimele unui accident rutier, i-ar fi cerut 20.000 de lei și 500 de euro, necesari pentru operațiile acestora.
Când persoana vătămată a cerut mai multe detalii referitoare la starea de sănătate a celor doi, apelantul ar fi întrerupt convorbirea telefonică.
De asemenea, agenții din cadrul Secției I de Poliție au fost sesizaţi de către un tânăr de 20 de ani, din Iași, cu privire la faptul că ar fi fost contactat telefonic de persoane necunoscute, care ar fi pretins că sunt medici şi, sub pretextul că mama lui ar fi fost victima unui accident rutier, i-ar fi cerut 18.700 de euro, bani necesari pentru operația acesteia.
Şi în acest caz persoana vătămată a solicitat informaţii suplimentare referitoare la starea de sănătate a mamei sale, moment în care apelantul ar fi întrerupt convorbirea telefonică.
În cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la înşelăciune, iar cercetările continuă în vederea identificării autorilor.
Articolul precedentSuspectat că a vrut să păcălească firma la care era angajat
Articolul următorIeşean trimis în faţa instanţei din cauza drogurilor