La data de 22 februarie 2023, polițiștii Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău au efectuat o percheziție domiciliară la domiciliul unui tânăr din comuna Ceplenița, bănuit de comiterea la data de 17/18.02.2023 a infracțiunii de ,,furt calificat”.
Din cercetări a rezultat faptul că acesta, împreună cu un alt tânăr, prin forţarea lacătelor cutiilor metalice de protecţie, ar fi sustras două baterii acumulator de la dispozitivele de semnalizare rutieră tip semafor, amplasate la capetele unui pod rutier aflat în lucru pe tronsonul DN 28 B, de pe raza comunei Cepleniţa, fapt ce a ar fi dus la oprirea sistemului de dirijare a traficului și generarea riscului de producere a unor accidente rutiere.
În urma percheziției domiciliare, polițiștii au descoperit un număr de 6 baterii de acumulator, dintre care 2 ar fi fost sustrase de pe raza județului Iași și 4 de pe raza altui județ.
În baza probatoriului administrat în cauză, la aceeași dată, ambii tineri au fost reținuți de către polițiști pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul IPJ Iași.
La data de 23.02.2023, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, cu propuneri legale.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor S.A.S. Iași.
Cercetările continuă.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentBanca Națională recomandă Guvernului să oprească programul “Noua Casă”
Articolul următorTânără lăsată fără portofel într-un mijloc de transport în comun