Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au propus vineri arestarea preventivă a lui Ilie Strungariu, cercetat în stare de reţinere pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte (în stare de recidivă).

“În fapt, în dimineaţa zilei de 14 octombrie 2018, inculpatul Strungariu Ilie şi victima C.M. s-au întâlnit, ca de obicei, în spatele pieţei agro-alimentare din oraşul Hârlău, unde au consumat conţinutul unei sticle cu spirt medicinal. În jurul orei 10.00, pe fondul stării de ebrietate şi al unui conflict spontan, inculpatul a agresat victima căreia i-a aplicat o lovitură peste faţă, astfel încât victima C.M. s-a dezechilibrat, a căzut şi s-a lovit cu capul de muchia temeliei zidului barului căruia i se spune La Dana, rămânând la pământ, în stare de inconştienţă“, a declarat vineri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Conform acesteia, în urma leziunilor suferite (traumatism cranio-cerebral) cu hematom subdural, hemoragie subarahnoidiană, dilacerare şi contuzie cerebrale, fractură de bază de craniu, complicat în evoluţie cu bronhopneumonie, victima a decedat pe data de 13 noiembrie 2018, între leziunile traumatice produse pe data de 14 octombrie 2018 şi deces existând legătură de cauzalitate indirectă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași a dispus măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile“, a încheiat Mihaela Apostol.

Articolul precedentMarius Bodea: Vă prezint „valiza” cu un mare tun pe care ni-l pregătea PSD-ALDE-Chirica
Articolul următorUn prejudiciu de peste un milion de lei, o pedeapsă totală de 40 de ani de închisoare