Andrew Tate a transmis un nou mesaj din arest. Acesta blamează campaniile care se fac în anumite școli din Marea Britanie pentru a combate mesajul său, spune el.

 

Am auzit că guvernul Regatului Unit cheltuie miliarde de dolari pentru a le spune tinerilor că mesajul meu este toxic. Acum fac campanii anti-Tate în școli. Văd miliarde de dolari cheltuiți pentru a încerca să prezinte un mesaj deformat și oribil ca fiind al meu. Dar sunt sigur că va eșua. Mi-am făcut mesajul foarte clar și l-am clarificat în mod repetat. Cred în valorile tradiționale masculine, cred că este datoria sacră a unui bărbat să fie competent și capabil să-și protejeze și să întrețină familia. Puteți asculta mesajul meu integral aici: https://rumble.com/v29jw8a-the-truth-about-tates-message.html

Miliarde de dolari nu sunt suficiente pentru a-i convinge pe băieți să nu-și dorească o viață mai bună. Mesajul meu este foarte simplu și bine înțeles. Iubește, onorează și respectă familia ta, fii harnic, disciplinat și muncitor, fă întotdeauna ceea ce trebuie și trăiește cu o inimă curată. Matrix a încercat să interpreteze greșit mesajul meu către lume. Și în ciuda clarificărilor mele repetate, Matrix continuă să-și repete minciunile. Nu sunt misogin, cred că femeile ar trebui protejate, asigurate și îngrijite. Cred că bărbații au un instinct masculin de a-și apăra și de a avea grijă de cei dragi, precum și de societate. Tinerii înțeleg mesajul meu. Tinerii înțeleg ce este parodie, hiperbolă și comedie și ce nu este. Ei înțeleg contextul, când văd un clip în afara contextului, înțeleg că nu este mesajul meu

Oricine a ascultat conținutul meu în întregime înțelege că acesta este conceput pentru a face din ascultător un om ambiţios, muncitor, virtuos, independent. Și membri ai societății cu gândire critică. Mesajul meu a convins mai mulți bărbați să se înscrie la sală și să-și pună în ordine sănătatea decât a făcut vreodată vreun program școlar. Mesajul meu i-a convins pe bărbați să fie membri antreprenori și harnici ai societății. Dezavuez orice consum de droguri, dezavuez orice criminalitate și dezavuez orice violență. Mesajul meu este pur și pozitiv. Miliarde de dolari nu pot masca acest adevăr. Sunt doar dolari din taxe care se irosesc”, a transmis Andrew Tate.

Reamintim că frații Tate – Tristan și Andrew sunt arestați sub acuzația de constituire de grup infracțional organizat și trafic de persoane și se află în Arestul Central din București.

Articolul precedentOTRAVA din frigider. Milioane de români consumă zilnic acest produs banal extrem de toxic
Articolul următorClubul de Presă reclamă un grav atentat