Dosarul juristului suspectat că ar fi înjunghiat un poliţist a avut un nou termen de judecată la Tribunalul Iaşi. În cazul în care Radu Constantin Holban este acuzat de tentativă la omor, judecătorii au decis amânarea cauzei. 

Amintim că, în momentul reținerii, Radu Constantin Holban a susţinut în instanţă că este nevinovat şi, mai mult, că ar fi fost lovit de către poliţistul ieşean.

În urmă cu câteva luni, magistraţii ieşeni au decis arestarea preventivă a lui Holban, iar, mai apoi, Curtea de Apel Iaşi a respins contestaţia formulată de acesta. Avocatul său, Radu Irimia, a susținut că Radu Holban este nevinovat.

Pe de altă parte, la data arestării preventive a acestuia din urmă, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au afirmat că anchetatorii îl caută pe individul cu care poliţistul avusese primul conflict, în interiorul Clubului „Skin”, din Iaşi.

Radu Constantin Holban (fost Talabă), juristul ieșean de 42 de ani, a fost reţinut și, mai apoi, arestat preventiv în cazul poliţistului înjunghiat în faţa Spitalului „Sfântul Spiridon”, din Iaşi.

În urmă cu câteva luni, poliţistul ieşean în vârstă de 33 de ani, aflat în timpul liber, a fost înjunghiat în faţa spitalului, în urma unui conflict cu doi indivizi, care ar fi început în Clubul „Skin”.

Articolul precedentFără mașini-școală pe mai multe străzi din Iași la orele de vârf
Articolul următorRestricţii de circulaţie în intersecţia din Podu Roş