Agenții din cadrul Secţiei I de Poliţie, împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului de Judeţean de Jandarmerie, Poliţiei Locale, Direcţiei SanitarVeterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Biroului de Metrologie Legală, Inspectoratului Teritorial de Muncă și Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorului Iași au organizat recent o razie pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, pentru combaterea activităţilor ilicite și prevenirea accidentelor rutiere.

Astfel, au fost legitimate 123 de persoane, verificate 11 societăți comerciale și 12 autoturisme, fiind constatată o infracțiune. De asemenea, au fost date 47 de amenzi, în cuantum de 10.010 lei.

Oamenii legii au mai precizat că au fost confiscate bunuri în cuantum de 1.120 de lei. Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost amendat cu suma de 200 de lei, deoarece, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Iaşi, a consumat băuturi alcoolice, a proferat injurii și a refuzat să se legitimeze. De asemenea, polițiștii au identificat un bărbat bănuit de comiterea unei infracțiuni de distrugere, în dauna unei societăți comerciale din municipiul Iași. În cauză, cercetările continuă”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Conform acesteia, agenții din cadrul Secţiei I de Poliţie au confiscat peste 200 de țigări, susceptibile a proveni din contrabandă.

Astfel, oamenii legii au prins pe bulevardul Dacia un bărbat de 59 de ani, din Iași, care avea asupra lui țigări fără timbru fiscal, susceptibile a proveni din contrabandă.

Cele 240 de țigări au fost confiscate. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar cercetările continuă. 

Articolul precedentFlavius Stoican: „ Ne dorim mult mai mult, vrem în cupele europene“
Articolul următorTe cruceşti când auzi ce mai fură unii: cercetată penal pentru… linoleum!