Un individ din județul Iași va fi obligat să dea explicații în instanță, după ce a fost acuzat de comiterea unei crime.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Daniel C. (23 de ani), sub acuzația de omor.

Acum urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen de judecată, după care magistrații vor asculta ce au de spus procurorii și inculpatul, pentru a putea lua o hotărâre în acest caz.

Procurorii ieșeni au menționat că, la finele lunii decembrie a anului trecut, un bărbat a decedat într-o benzinărie din zona Nicolina, după ce ar fi fost agresat de către cel mai bun prieten.

Conform anchetatorilor, Daniel C. şi prietenul său cel mai bun, I.C., se întorceau de la o discotecă din localitatea Mogoşeşti în dimineaţa zilei de 26 decembrie 2018.

În jurul orei 4.30, aceştia au oprit maşina la o benzinărie din cartierul Nicolina. Acolo, cei doi s-ar fi luat la ceartă, motivul constând în faptul că victima ar fi insistat să danseze în discoteca din Mogoşeşti cu sora inculpatului, împotriva voinţei ei.

Procurorii au menționat că Daniel C. s-ar fi repezit şi i-ar fi dat un pumn prietenului său, iar acesta a căzut la pământ. Potrivit anchetatorilor, agresorul l-ar fi lovit de mai multe ori cu picioarele în cap pe cel căzut, iar, apoi, a plecat.

Prietenii celor doi au sunat la scurt timp la numărul pentru apeluri de urgență 112, iar, la faţa locului, a fost trimis un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Județean, care a încercat să-l resusciteze pe bărbat.

Însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el, fiind nevoiți să declare decesul. 

 

Articolul precedentProtest față de OUG 7 la Universitatea “Cuza”
Articolul următorScandal în trafic cu agresiuni: șofer, acuzat de ultraj