Pentru partida de duminică, de la Voluntari, antrenorul Flavius Stoican se confruntă cu o serie întreagă de absențe.

Astfel, Cioinac, Garros şi Mihalache nu se pot antrena, iar Bădic, Qaka şi Burlacu se pregătesc separat de colegii lor. În plus, Mino s-a accidentat la Botoşani, iar Gardoş a ajuns după partida cu FC Botoșani la patru cartonaşe galbene în play-out şi este suspendat. Bosoi a acuzat și el probleme medicale la Botoșani, dar a fi apt pentru meciul de duminică, o decizie urmând a fi luată înaintea jocului.

În ciuda numărului mare de absenți, președintele Politehnicii Iași, Adrian Ambrosie, a declarat că se așteaptă ca jucătorii care vor intra pe teren să demonstreze că merită să joace la gruparea din dealul Copoului.

“Nu contează câte absenţe avem. Cine va intra, va trebui să demonstreze că merită să joace la Poli. După meciul de la Voluntari, vom trece la negocieri de reziliere a contractelor celor care pleacă din vară. Pentru mulţi, duminică e ultima şansă să demonstreze că merită să rămână la Iaşi”, a spus Adrian Ambrosie.

Staff-ul tehnic și jucătorii nu vor avea nicio primă pentru partida cu FC Volunatri. Mai mult de atât, se vorbește și despre o amendă ce urmează a fi stabilită astăzi, în cadrul unei ședințe a Comitetului Director.

Articolul precedentA fost lansat “Tramvaiul Tinerilor”
Articolul următorPeste 2,5 milioane de lei pentru reabilitarea clădirii monument de pe strada Vasile Alecsandri