Astăzi, 10 august ac, în jurul orei 10.00, polițiștii rutieri au fost sesizati despre un accident rutier soldat cu victime omenești, care a avut loc pe Strada Moara de Foc din mun. Iași. 

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că între două autoturisme a existat o coliziune, unul dintre șoferi fiind rănit, iar celălalt ar fi părăsit locul accidentului.

La scurt timp, polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto care ar fi parasit locul accidentului. În urma verificărilor in bazele de date, a rezultat ca acesta nu ar detine permis de conducere, iar numerele de înmatriculare ale autoturismului ar fi false. Persoana este căutată de polițiști pentru a fi condusă la sediul poliției pentru audieri.

 În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, conducerea unui auto fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui auto cu număr fals de înmatriculare.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentPremierul demisionează dacă pierde alegerile din PNL?
Articolul următorFlorin Cîțu nu vede efectele inflației asupra românilor de rând, ci doar că 1% din salariați câștigă peste 3 mii de euro