Deputatul PNL Dumitru Oprea a declarat că Partidul Național Liberal a reușit să oprească comiterea unor abuzuri de către actuala putere, care își dorește să „reducă democrația“.

„Este o muncă de uzură, care nu se vede pe ecranele televizoarelor și arareori ajunge la alegători. Dar, esența democrației constă și în activitatea tehnică, profesionistă, mai puțin spectaculoasă din legislativ. În timp ce premierul României reușește să scape, printre cuvinte, că actuala coaliția își dorește cu adevărat «reducerea democrației», PNL este acuzat că face opoziție, cu toate mijloacele parlamentare, care, pentru putere, ar echivala cu tentativa unei lovituri de stat“, spune Dumitru Oprea.

„Prin acțiunile lor, liberalii din Parlamentul României au demonstrat că pot opri abuzuri și pot îngreuna luarea unor decizii samavolnice ale actualei puteri, prin acțiuni la lumina zilei, în perfect cadru constituțional. Opoziția parlamentară are grijă ca puterea să nu saboteze democrația, principalul țel al PSD-ALDE de la câștigarea alegerilor! În viziunea noastră, a Partidului Național Liberal, și activitatea din Parlamentul României sporește democrația, iar nu o «reduce». Așa cum și-au propus PSD și ALDE, cu complicitatea UDMR. Trebuie folosit fiecare prilej pentru a spune aceste adevăruri alegătorilor, confruntați cu un asalt mediatic fără precedent și cu o propagandă deșănțată împotriva PNL ori de câte ori acționează conform literei și spiritului legii, în Parlament sau la Curtea Constituțională a României“, adaugă Dumtiru Oprea.

Articolul precedentȘOCANT: Copil împușcat în picior de un prieten! 
Articolul următorIeșean cercetat pentru furt de curent