Compania E.On România a anunţat că urmează să angajeze 300 de persoane pentru noile locaţii din Iaşi şi Sibiu. Firma caută vorbitori de limba germană şi IT-işti.

„Anul trecut a fost înfiinţată la Iaşi, compania E.On Software Development, unde au fost deja angajate 70 de persoane, iar până la sfârşitul anului se are în vedere ca numărul acestora să ajungă la 120”, au anunţat reprezentanţii companiei.

La nivel de ţară, în această companie lucrează 5.700 de români, cu 250 mai mulţi ca în 2016.

De asemenea, conducerea companiei a anunţat că în 2017 a alocat investiţii de 104 milioane de euro şi va mai aloca 513 milioane de lei în 2018.

„Vrem să aducem reţeaua la un nou nivel de modernizare, astfel încât să nu mai avem pene de curent, dar dacă decidem să investim există un sistem de stimulente. Fără stimulente, aceste investiţii, modernizarea nu se poate produce, asta e foarte clar. Iar dacă se reduc marjele de profit, nu vom mai avea bani pentru investiţii. Dacă ne dorim îmbunătăţirea serviciilor pentru clienţi şi, prin asta, ridicarea standardelor de viaţă, atunci trebuie să alocăm sume semnificative”, a declarat Frank Hajdinjak, directorul general al E.ON România, într-o conferinţă de presă.

Articolul precedentȘoferi inconștienți, pe străzile din județ
Articolul următorAmenzi cu duiumul date de oamenii legii