Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Astfel, oamenii legii au prins un tânăr de 26 de ani, din judeţul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune prin metoda „Accidentul”.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, pe data de 24 septembrie, un bărbat de 86 de ani, din municipiul Iași, ar fi fost contactat telefonic de către o persoană necunoscută, care s-ar fi recomandat a fi medic și care, sub pretextul că fiul său ar fi fost victima unui accident rutier, i-ar fi cerut 10.000 de lei și 1.000 de euro, sume necesare pentru operație.

Acești bani ar fi fost încasați de către tânărul de 26 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de înșelăciune. Pe baza probatoriului administrat în cauză, tânărul a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, față de el fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările continuă.

Articolul precedentPedepsit după ce şi-a ucis în bătaie propriul tată
Articolul următorAnchetat din cauza fricii față de ace