În scopul efectuării de către o firmă de construcții a unor lucrări de interconectare a rețelei de distributie a apei, de 315 mm diametru, realizată pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Pașcani, cu rețeaua de distribuție a apei de 400 mm diametru de pe strada Moldovei, astăzi, în intervalul orar estimat 08:00-20:00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din Zona Deal a municipiului Pașcani și în suburbiile Sodomeni și Boșteni.

Lucrările fac parte din proiectul „Extindere și înlocuire rețele de distribuție și branșamente pe străzile Gării, Mihail Kogălniceanu și Eugen Stamate din municipiul Pașcani“ și sunt realizate din fonduri proprii ApaVital.

„În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iași recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969″, au precizat reprezentanții ApaVital Iași.

Articolul precedentOamenii legii, cu ochii pe potenţiali braconieri
Articolul următorConcursul Național de Interpretare „Eduard Caudella”