Agenții din cadrul Biroului Urmăriri au prins o femeie de 59 de ani, din municipiul Iași, pe numele căreia a fost emis un mandat de executare a pedepsei de opt ani și opt luni de închisoare, fiind condamnată pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori şi participarea la un grup infracţional organizat.

Totodată, a fost prins un tânăr de 27 de ani, din municipiul Iași, pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei de opt ani și patru luni de închisoare, fiind condamnat pentru aceleași infracțiuni.

Polițiștii au prins și un bărbat de 30 de ani, din municipiul Iași, pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei de opt ani și opt luni de închisoare, pentru aceleași infracțiuni. Cei trei au fost duși în Penitenciarul Iaşi.

De asemenea, agenții din cadrul Postului de Poliție Miroslava au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de șase ani de închisoare, emis de Judecătoria Iași pe numele unui bărbat de 32 de ani, condamnat pentru tâlhărie calificată. Și acesta a fost încarcerat în Penitenciarul Iaşi.

 

Articolul precedentMandachi, prezent la Iași
Articolul următorIaşul, pe primul loc la număr de raportări de cazuri de rujeolă