O femeie, în vârstă de 44 de ani, a fost prinsă între un autobuz al Companiei de Transport Public Iași şi un palet, în zona pieţei CUG. Mijlocul de transport în comun a fost scăpat de sub control. Un echipaj de prim ajutor a fost trimis în zonă pentru a oferi asistenţă de specialitate.

„La fața locului a fost dirijat un echipaj de prim ajutor D2, în cazul femeii în vârstă de 44 de ani. În momentul în care echipajul medical a ajuns la locul indicat, pacienta era stabilă din punct de vedere hemodinamic, prezentând poliumatrism prin strivire. Din informațiile pe care le avem, se pare că aceasta a fost prinsă între un autobuz care a luat-o la vale, și un palet. Victima prezintă un traumatims la nivelul umărului stâng, un traumatism toracio-abdominal și un traumatims la nivelul șoldului stâng. După ce a primit îngrijiri medicale la față locului, paciență a fost dirijată cu ajutorul echipajului medical la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Sf. Spiridon, din Iași”, a declarat Diana Cimpoieşu, coordonatorul UPU-SMURD Iași.

Potrivit martorilor, şoferul de pe autobuz se face vinovat de acest incident. Acesta ar fi coborât din mijlocul de transport la capăt de linie, iar pentru că o femeie fără adăpost se aciuase în vehicul pe timpul cursei, el a scos-o afară după un schimb dur de replici şi a încuiat, din telecomandă, mijlocul de transport. Într-un moment de neatenţie, angajatul CTP a uitat să tragă frâna de mână, autobuzul luând-o la vale.

Poliţiştii au deschis dosar penal şi continuă cercetările.

Reprezentanţii CTP au demarat şi ei o anchetă internă, iar cel mai probabil, angajatul va fi sancţionat. Pagbele produse la autobuzul marca ISUZU nu sunt semnificative.

 

Articolul precedentCopii intoxicaţi cu mâncare, la serbarea de final de an şcolar
Articolul următorTurbiditate înregistrată la stația Timișești