Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Pașcani au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani.

Întrucât șoferul mirosea a alcool, a fost testat, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, iar cercetările continuă.

De asemenea, oamenii legii au oprit pentru control un autoturism condus de o femeie de 41 de ani, din Pașcani. Întrucât aceasta mirosea a alcool, a fost testată, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost dusă la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Şi în această cauză a fost întocmit un dosar penal.

În plus, poliţiştii au tras pe dreapta şi o maşină condusă de un bărbat de 65 de ani, din Pașcani. Acesta a fost testat, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi el a fost dus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, alegându-se cu un dosar penal. Mai mult, oamenii legii au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Holboca. 

Din verificările efectuate a rezultat că tânărul nu are permis pentru vreo categorie de vehicule. Totodată, deoarece acesta mirosea a alcool, a fost testat, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența alcooluluiau precizat repreyentanţii Poliţiei ieşene. 

Articolul precedentIeşeancă luată de salvamontişti în şoc anafilactic
Articolul următorVreme caniculară la Iași