Fiul cel mic al ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, a fost operat de medicii din cadrul Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi. Surse apropiate ministrului susţin că, în urma accidentului în care a fost implicat Andrei Toader (21 de ani), fiul lui Toader a fost operat cu succes la coloana lombară.

„A fost supus unei intervenţii chirurgicale şi că, acum, merge pe propriile picioare, starea sa de sănătate fiind una bună“, susțin apropiați ai lui Tudorel Toader.

În urmă cu câteva zile, Andrei Toader a fost implicat într-un accident rutier. Astfel, fiul cel mic al ministrului Justiţiei a ajuns marţi dimineaţă la spital, după ce ar fi aţipit la volan şi maşina pe care o conducea a intrat în câteva podeţe de pe marginea unui drum din judeţul Iaşi.

Potrivit Poliţiei ieşene, Andrei Toader, în vârstă de 21 de ani, conducea, în jurul orei 4.00, o maşină dinspre Răducăneni spre Iaşi, iar, în localitatea Chicerea, a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza oboselii.

Medicii ieşeni au spus că atât fiul lui Tudorel Toader, cât şi tânăra cu care se afla în maşină nu au suferit leziuni grave, ei fiind conştienţi la prezentarea în spital, dar că fiul ministrului Justiţiei a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, având o traumă de coloană lombară.

Articolul precedentTudorel Toader vine vineri la Iași. Vezi de ce
Articolul următorUPDATE: Tudorel Toader: „Nu am văzut motivarea în cazul Dragnea și nu pot comenta“